Arkitre AS

Vi vil forene god arkitektur og godt håndverk i bærekraftige løsninger.

icon_widget_image Industrivegen 2B, 7652 Verdal icon_widget_image (+47) 41 37 62 01 (+47) 900 97 934 icon_widget_image eirik@arkitre.no atle@arkitre.no

Hyttefeltet – Ville, Vakre, Vera.

Arkitre kombinerer fagkunnskap, teknologi og materialer av høy kvalitet

Et hyttefelt litt utenom det vanlige.

8 Hytter med god arkitektur.
Et fristed, der man bare kan leve.

Feltet består av 8 tomter.
Dette er de 3 første.

Unik beliggenhet.
Nært til fantastisk fiskevann og fjell.

Er hodet tungt og tankene mange? Er livet krevende og dagene lange? I hyttefeltet Ville Vakre Vera, kan man finne roen, der arkitekturen glir inn i naturen, og du kan bare nyte stunden!

Er hodet tungt og tankene mange? Er livet krevende og dagene lange? I hyttefeltet Ville Vakre Vera, kan man finne roen, der arkitekturen glir inn i naturen, og du kan bare nyte stunden!

Kjenner du et savn etter å se fjellene farges i pastell? Å se stjernene på himmelen som kommer så nær deg når du går kveldstur?

CNC styrt produksjon.

Vi har funnet en ny måte og prefabrikere hytter på. Vår generasjonskunnskap kombinert med maskinell og datastyrt produksjon, gjør at vi nå kan tilby en kvalitet som kan stå i 100 vis av år, slik at hytten blir et sted å nyte, å leve, ja et fristed. Ikke et sted man må hele tiden passe på….

Bærekraft i alle ledd

Vi skal med våre hytter bidra til og ta tilbake tradisjonsrike måter å bygge på, og bruke digital, cnc styrt produksjon, gode materialvalg (kortreist) og god arkitektur er her noe som skal felles. sammen.

a Ekte håndverk og ekte levende treverk

Vi har utviklet en ny og innvoativ måte å produsere hytter på. Vi brenner for treverk og arkitektur og skal nå utvikle hyttefeltet Ville, Vakre Vera. Dette blir et ekstraordinært prosjekt med nye byggemåter. Der det blandt annet vindu blir felt flush inn i veggene, bærekraftig og unike material valg, møbelsnekker produserte kjøkken og annet interiør. Endelig et konsept, der det er kvalitet i alle ledd, slik at du bare kan flytte rett inn og nyte Ville, Vakre Vera og den unike naturen. 1 times kjøretur i fra Verdal sentrum.